Kā uzlabot kulināro piedāvājumu tūrisma saimniecībās?

Šodien  viesu namā Sauleskalns īstenojām praktisku meistarklasi “Maizes un konditorejas piedāvājumi tūrisma saimniecībās”.
Nodarbību laikā, meistares Ieva Meijere, Rudīte Jermaloviča un Elizabete Leite dalījās pieredzē ar receptēm un praktiskiem noslēpumiem:
→ kā pagatavot rudzu maizi un kanēļkraukšķus no ierauga;
→ kā pārteigt klientu ar ēšanas ierobežojumiem, pagatavojot bezglutēna meduskūku;
→ kā iepriecināt viesus ar gardiem mafiniem brokastīs! 
Aktivitāte norisinās starptautiskā sadarbības projekta “Tūrisma attīstība. No tradīcijām līdz mūsdienīgam biznesam” (Nr.18-00-A019.333-000012) ietvaros. 
Skip to content